--- UNDER CONSTRUCTION ---

Sommige onderdelen van onze website zijn niet meer actueel qua prijs of product!
Binnenkort wordt onze website geüpdatet.

Feesten en partijen omgeving Nootdorp/Ypenburg

Geeft u een feest of een partijtje en besteedt u graag aandacht aan uw gasten in plaats van grotendeels in de keuken staan? Wij nemen graag deze zorg van u over. In overleg met u maken wij de heerlijkste koude salades die onder andere bestaan uit vis, vlees, gevogelte of vegetarisch. Naast salades verzorgen wij ook luxe koude hapjes. Een overzicht van onze salades en hapjes vindt u hier.

Speciale avondkaart

Vrijdagavond is het koopavond in Winkelcentrum Parade. Lunchcafé Intermezzo heeft dan speciaal voor u tot 20:00 uur de deuren geopend. Voor de vrijdagavond vanaf 17:00 uur tot 20:00 uur hebben wij een speciale avondkaart voor u samengesteld. Op deze kaart vindt u diverse warme en koude voor- en hoofdgerechten en een uitgebreid assortiment met heerlijke nagerechten voor jong en oud. Krijgt u al trek? Hier vindt u een totaaloverzicht van de gerechten.

Cadeaubon van Intermezzo

Genoten van de heerlijke broodjes, warme avondgerechten of koffie met Italiaanse specialiteitengebak? Laat anderen kennismaken met uw beleving. Met een cadeaubon van Intermezzo komt u goed voor de dag! De cadeaubon van Intermezzo wordt uitgeschreven vanaf € 10,00, is vrij te besteden en onbeperkt in te leveren. Vragen, stel ze gerust.

Gratis sparen voor lekkers

Optimaal profiteren van alle aanbiedingen van Lunchcafé Intermezzo en sparen voor gratis lekkers? Voor iedere euro die u besteedt, ontvangt u 1 punt. Vul het inschrijfformulier voor de klantenkaart in. De klantenkaart kost u slechts € 2,50 en ontvangt u direct na inlevering van uw inschrijfformulier met daarop een tegoed van 15 punten.
Zo kunt u direct kennismaken met onze klantvriendelijke medewerkers en de sfeer van Lunchcafé Intermezzo in Winkelcentrum De Parade Nootdorp beleven.
Wij zien u graag terug!